Ga naar inhoud

Limieten en quota's

LimietGratisProTeams
Projecten1OnbeperktOnbeperkt
Plannen per projectOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Annotaties per planOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Foto’s per annotatieOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Exports (PDF, HTML, ZIP)3OnbeperktOnbeperkt
Cloudopslag1 GB5 GB20 GB / gebruiker
Leden per projectNeeNeeOnbeperkt
ItemLimiet
Duur audiocommentaarMaximaal 5 minuten
Foto’s per reeks (Foto’s maken, Android)Maximaal 20, daarna opslaan om verder te fotograferen
Wachtwoord gedeeld rapportMinimaal 6 tekens
Wachtwoordpogingen (gedeeld rapport)5 pogingen, daarna 15 minuten geblokkeerd
Duur uitnodiging7 dagen
Verloop gedeeld rapport7, 30 of 90 dagen (uw keuze)
AnnotatiegroottesXS, S, M, L, XL
Ingebouwde annotatiekleuren15 (oranje, groen, blauw, bruin, violet, rood, geel, grijs, zwart, wit, turquoise, cyaan, mint, roze, indigo)
Aangepaste kleuren per project24 maximum (Pro / Teams)
Ongedaan maken na een verwijdering8 seconden, alleen de laatste verwijdering
Bewaartermijn Onlangs verwijderd7 dagen, daarna definitief gewist

Verwijderde projecten en het gratis abonnement

Section titled “Verwijderde projecten en het gratis abonnement”

Een project in Onlangs verwijderd telt nog steeds als uw enige gratis project, tot het definitief is verwijderd of tot de 7 dagen voorbij zijn. Om vóór die tijd een nieuw project aan te maken, verwijdert u het oude definitief of stapt u over op een hoger abonnement. Zie Onlangs verwijderd op iOS, Android of het webdashboard.